De twee motoren tegen een boom, naast de tent
Kamperen in Luxemburg

Luxemburg

Een dagje ziek, bijkomen bij ruisende beekjes, in Luxemburg.

Dit reisverhaal begint met dag 1.

Woensdag 17-5-2000

Ik blijk ziek, hoofdpijn en misselijk. Tsja, te koud, te moe, en dan een biertje drinken. Stomme idioot die ik ook ben. Ernst blijkt bovendien veel slaap in te moeten halen, want die slaapt ook de halve dag. Als hij om een uur of 2 wakker wordt, en een raam fabriceert in onze prachtige tent, heeft hij meteen uitzicht op een Waterspreeuw die bij de beek zit.

Om 1/2 4 wring ook ik me uit bed, en maken we een lekker lange wandeling, waarbij we ons steeds voorstellen hoe het zou zijn om die op de XT's te doen. Er zijn stukken bij waarvan zelfs Ernst zegt dat hij dat niet zou redden.

*Red. Vooral de oversteek van de beek via twee naast elkaar gelegen boomstammetjes leken mij onhaalbaar, om de haakse bocht direct daarna en het geitenpaadje ook nogal beangstigend stijl waren...

Eten in het hotel, met het merendeel van de gasten mensen die zichzelf voor proberen te houden dat ze erg chique zijn, en die zich dan ook bijzonder aan ons zitten te ergeren: twee smerige motorrijders die overduidelijk veel lol hebben en elkaar ook nog eens van tijd tot tijd aan tafel zitten te zoenen.

Ok, morgen echt op vakantie ;-)

 

© Copyright - Auteur: Sylvia Stuurman , Foto's: Ernst Anepool .
Copyright 1993-nu.
Voor commentaar, e-mail adres: sylviastuurman@gmail.com
 
terug Code voor foto: